top of page

Свято 1 вересня - це один із найважливіших днів



Свято 1 вересня - це один із найважливіших днів для студентів та їхніх викладачів, батьків. Воно назавжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятаються роки навчання у вишах, хтось знайде справжніх друзів під час навчання, а хтось випустив та випускає не одне покоління досвідчених молодих людей.


Привітав зі святом знань колектив науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти Зайковський Олег Сергійович, директор Миколаївського політехнічного фахового коледжу.

Шановні викладачі, дорогі студенти, батьки!

Щиро вітаю з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаю усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожного.

Найщиріші слова подяки - викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну родину! Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!


1 вересня 2021 року відбулася кураторська година до 30-річчя Незалежності України. Кожна група творчо поставилася до проведення даного заходу.

Так, до груп П-418, Еат-210 та Е-319 завітали представники Музею підпільно-партизанського руху на Миколаївщині та цікаво й змістовно розповіли здобувачам освіти про здобутки держави за роки незалежності.


Група спеціальності Інженерія програмного забезпечення П-210 взяла участь у грі «Україна – 30 сторінок незалежності», під час якої здобувачі освіти «крокували» з нашою державою від 1991 року до сьогодення. Було пригадано найбільші здобутки нашої держави за кожен рік, а також здобувачі освіти ділились своїми здобутками за цей час, пригадуючи найцікавіше.


А до групи П-121 на День знань завітали колишні випускники закладу, а тепер гідні представники молодої Незалежної держави:

Славгородський Олексій, випускник спеціальності Інформаційна діяльність, зараз студент ІІІ курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Крут;



Шаригін Олександр, випускник спеціальності Розробка програмного забезпечення, керівник компанії зі створення програмного продукту.

В цілому День знань пройшов у теплій та зворушливій атмосфері у всіх групах коледжу. В цей чудовий день побажаємо нашим здобувачам освіти завжди прагнути до чогось високого і доброго, відкривати для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, ніколи не зупинятися на досягнутому і сміливо підкорювати все нові і нові вершини.

bottom of page